BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Heart


Wednesday, March 9, 2011

hnye die yg aku syg...~

assalammualaikum...huhu...aku epy sgt arinie sbb AKU JUMPE DIE SEMLM...perasaan aku berbaur2 sgt skrg..EPY N SEDEYH BEGAUL SKALI..xku sngke,die berkeras ati dgn pilihan ayah die..hmm...rse cm nk ngis tersgt bl dgr suare die smlm...aku ingt die xnk ckp ngn aku lgi...HAHAHAHHA...padahal die pon rindukn aku..ALLAH ITU MAHA KUASA...die satukan kembali hati kami..ALHAMDULILLAH..walaupon mnde ni xsetle lgi..hmmm.....tp hnye ALLAH yg tahu ape yg terjdi smlm...akhirnye aku berpeluang jgk jumpe ngn die..
kalau aku tahu la die off smlm,aku gtaw die..memg sehari suntuk aku kua ngn die..tp disebbkn ade penghalang,aku pikir 2 3 kali nk contact die blik...uwaaaaaahahahahaha~terase bhgie sgt idup nie..nk ngis pon ade..nk ngis semahu2nye..!!hmmm~papepon aku memg xleyh nk gembire sgt skrg..bl2 sje kedukaan akan muncul..tp yg pasti aku memg bhgie smlm even jumpe kejap je pon..hehehehe~~2 thn jalinkn hbgn ni n xpenah kua dating,tp smlm 1st kami kua dating kejap..TERIMA KASEH YA ALLAH..kerana msih menemukn aku dgn dia...='(....=)...die tnye pasal cincin smlm..hehe..aku xbwk pon..mne nk taw akan berjumpe lgi..ingt xjumpe da..hmm..bercerita pasal pompuan uh,die kte dak nurse..duk jempol..cntik die kate..tp xtaw npe die xleyh accept pompuan uh...xde aty lnsg kt pompuan 2..hehe..sbb die syg aku laa~2 pasal die berkeras..tp aku xnk jdi penghalang lnsg..die gaduh ngn ayah die sbb die xtrime pompuan 2..sedeyh jgk aku rse..walaupon die xnek nme aku,aku yg rse bersalah...hmm....papepon.....KU BAHAGIA~!!=))